מחיקת חשבון ב-ViEvent

איך מוחקים את החשבון, מה נמחק ומה נשמר

1

מחיקת החשבון בעצמכם

אפשר למחוק את החשבון בכל רגע, באפליקציית ViEvent ל-iPhone ול-Android או באתר app.vievent.co.il:

  1. מתחברים לחשבון.
  2. פותחים את התפריט ולוחצים על "האזור האישי" (באפליקציה אפשר גם ללחוץ על כרטיס החשבון בתחתית התפריט).
  3. בתחתית העמוד לוחצים על "מחיקת החשבון".
  4. מקלידים את המילה "מחק" לאישור, ולוחצים "מחיקה לצמיתות".

המחיקה מתבצעת מיד, ואי אפשר לשחזר אותה.

2

מה נמחק

  • החשבון ופרטי ההתחברות
  • כל האירועים שלכם
  • רשימות המוזמנים ואישורי ההגעה
  • הודעות שנשלחו והודעות מתוזמנות (שלא יישלחו עוד)
  • סידורי ההושבה
  • עיצובי ההזמנות, התמונות והברכות
3

מה נשמר

  • רשומות של תשלומים שבוצעו נשמרות כנדרש על פי דין, ללא שם, כתובת דוא"ל או מספר טלפון.
  • עבודה שביצעתם באירוע של לקוח אחר (למשל קבלת אורחים בכניסה) נשארת באירוע שלו, ללא קישור לחשבון שלכם.
4

אין לכם גישה לחשבון?

אפשר לבקש את המחיקה במייל, מהכתובת שרשומה בחשבון. נאמת שהבקשה הגיעה מבעל החשבון ונמחק אותו תוך 30 ימים לכל היותר.

בקשות מחיקה: info@vievent.co.il

עודכן לאחרונה: ספטמבר 2026

צריכים עזרה? דברו איתנו 💬